loading
UŽIVAJTE S SISTEMOM ONSTAR TUDI V PRIHODNJE.


Bi radi še naprej uporabljali storitve sistema OnStar? Preden se preizkusno obdobje izteče, vas bomo obvestili z e-pošto, da se boste lahko odločili za naročnino na storitve OnStar.1,2

Podaljšanje naročnine na storitve OnStar3 (brez povezave Wi-Fi4) je preprosto. Imate dve možnosti:

1. možnost: Prijavite se v portal OnStar s svojimi podatki in za nakup paketa storitev OnStar izberite možnost “OnStar Packages” (Paketi OnStar).

2. možnost: Pritisnite modri OnStar gumb za storitve v vozilu in se pogovorite s svetovalcem sistema OnStar. Pomagal vam bo pri podaljšanju naročila na storitve OnStar.

Informacije o cenah bodo kmalu na voljo.


1 Če se po preizkusnem obdobju ne naročite na OnStar, storitev OnStar ne boste mogli več uporabljati, prav tako ne boste imeli dostopa do možnosti OnStar v aplikaciji myOpel. Če niste zavrnili te možnosti, boste tudi brez aktivne naročnine na OnStar še štiri leta prejemali e-pošto z mesečno diagnostiko vozila.

2 Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli ali stopnjami opreme. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

3 Če za vaše vozilo velja Opel pomoč na cesti, lahko OnStar zagotovi brezplačno pomoč v primeru okvare. Če za vaše vozilo Opel pomoč na cesti ne velja, lahko AMZS za opravljene storitve izstavi račun.

4 Za preizkusno obdobje prenosa podatkov prek dostopne točke Wi-Fi glejte poglavje “Zagotovite si OnStar”.